Tervetuloa vieraaksemme Porin A – killan Päihteettömään Jazz – leirintään. Leirintä järjestetään Porin A – killan pihamaalla nyt 26. kerran. Leirintäalueemme sijaitsee kauniilla puistomaisella alueella aivan kaupungin keskustan kupeessa. Alueeltamme on noin 1 km Kirjurinluodon konserttialueelle.

Alue avautuu asuntoautoille ja – vaunuille lauantaina 9.7. klo 12 ja telttailijoille keskiviikkona 13.7. klo 8. Suljemme alueen sunnuntaina 17.7. klo 16.

Työntekijämme ovat suurelta osin Porin A – killan vapaaehtoisia. Leirinnän tuotot ohjataan kokonaisuudessaan Porin A – kilta ry:n toiminnan kehittämiseen.

Päihteettömyys leirinnässä tarkoittaa ehdotonta nollatoleranssia kaikkien päihteiden suhteen. Alueelle ei saa tuoda päihteitä, eikä alueelle pääse päihtyneenä. Järjestyksenvalvojamme ovat alueella ympäri vuorokauden valvomassa, että päihteettömyyttä noudatetaan.

HINNASTO

Asuntoautot  ja -vaunut:

50 euroa/yö (1-2 henkilöä) + 10 euroa yö/ lisähenkilö. Sähkö sisältyy hintaan.

Autopaikoista peritään 50 euron varausmaksu, joka maksetaan etukäteen yhdistyksemme tilille ja hyvitetään loppusummasta saapumisen yhteydessä. Varaus astuu voimaan vasta, kun suoritus näkyy tilillämme.

Teltat:

12 euroa/henkilö/ yö. Yhden telttapaikan koko on 3 x 3 metriä. Suuremmista teltoista veloitamme 10 euron lisämaksun.

Moottoripyörät: 10 euroa/yö

Aamiainen: 10 euroa/henkilö

 HUOM!!   Vain käteismaksu!

Muuta

Henkilöautojen pysäköiminen alueelle ei ole tilanpuutteen vuoksi sallittua. Lähikaduilla on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Alueella sijaitseva puusauna lämpiää joka aamu ilmaiseksi. Naisten saunavuoro on klo 10 – 12, miesten klo 12 – 14. Muina aikoina sauna lämmitetään tilauksesta hintaan 5 euroa /henkilö.

Varaukset

 Otamme varaukset vastaan mieluiten sähköpostitse osoitteessa: paihteetonleirinta@gmail.com

 

Pori Jazz: https://porijazz.fi/fi/ohjelma