Tervetuloa vieraaksemme Porin A – killan Päihteettömään Jazz – leirintään. Leirintä järjestetään Porin A – killan pihamaalla nyt 26. kerran. Leirintäalueemme sijaitsee kauniilla puistomaisella alueella aivan kaupungin keskustan kupeessa. Alueeltamme on noin 1 km Kirjurinluodon konserttialueelle.

Alue avautuu asuntoautoille ja – vaunuille lauantaina 9.7. klo 12 ja telttailijoille keskiviikkona 13.7. klo 8. Suljemme alueen sunnuntaina 17.7. klo 16.

Työntekijämme ovat suurelta osin Porin A – killan vapaaehtoisia. Leirinnän tuotot ohjataan kokonaisuudessaan Porin A – kilta ry:n toiminnan kehittämiseen.

Päihteettömyys leirinnässä tarkoittaa ehdotonta nollatoleranssia kaikkien päihteiden suhteen. Alueelle ei saa tuoda päihteitä, eikä alueelle pääse päihtyneenä. Järjestyksenvalvojamme ovat alueella ympäri vuorokauden valvomassa, että päihteettömyyttä noudatetaan.

HINNASTO

Asuntoautot – ja vaunut:

50 euroa/yö kaksi henkilöä + 10 euroa yö/ lisähenkilö. Sähkö sisältyy hintaan.

Autopaikoista peritään 50 euron varausmaksu, joka maksetaan etukäteen yhdistyksemme tilille ja hyvitetään loppusummasta saapumisen yhteydessä. Varaus astuu voimaan vasta, kun suoritus näkyy tilillämme.

Teltat:

12 euroa/yö/ henkilö. Yhden telttapaikan koko on 3 x 3 metriä. Suuremmista teltoista veloitamme 10 euron lisämaksun.

Moottoripyörät: 10 euroa/yö

Aamiainen: 10 euroa/henkilö

 HUOM!!   Vain käteismaksu!

Muuta

Henkilöautojen pysäköiminen alueelle ei ole tilanpuutteen vuoksi sallittua. Lähikaduilla on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Alueella sijaitseva puusauna lämpiää joka aamu ilmaiseksi. Naisten saunavuoro on klo 10 – 12, miesten klo 12 – 14. Muina aikoina sauna lämmitetään tilauksesta hintaan 5 euroa /henkilö.

Varaukset

 Otamme varaukset vastaan mieluiten sähköpostitse osoitteessa: paihteetonleirinta@gmail.com

 

Pori Jazz: https://porijazz.fi/fi/ohjelma