Tervetuloa vieraaksemme Porin A- kilta ry:n Päihteettömään jazz- leirintään, joka järjestetään tänä vuonna 25. kertaa. Leirintäalueemme sijaitsee rauhallisessa, luonnonkauniissa ympäristössä aivan kaupungin keskustan liepeillä. Kirjurinluodon konserttialueelle on matkaa noin 1 km. Alue avautuu asuntoautoille ja – vaunuille lauantaina 13.7. klo 12 ja telttailijoille keskiviikkona 17.7. klo 8. Leirintäalue suljetaan sunnuntaina 21.7. klo 16.

Päärakennuksen alakerrassa olevassa ruokasalissa on mahdollisuus nauttia aamiaista klo 8-12 välillä. Alakerran tiloista löytyy myös wc miehille ja naisille. Yläkerrassa on suihkuhuone, jossa on kaksi suihkua sekä wc/suihku. Telttailualueen perällä on 2 bajamajaa sekä saunatilat. Puusauna lämpiää joka aamu ilmaiseksi. Naisten saunavuoro on klo 10 – 12, miesten klo 12 – 14. Muina aikoina sauna lämmitetään tilauksesta hintaan 5 euroa henkilö.

Leirinnän työntekijät ovat pääosin yhdistyksen vapaaehtoisia ja leirinnän tuotot ohjataan kokonaisuudessaan yhdistyksen toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
Päihteettömyys leirinnässä tarkoittaa ehdotonta nollatoleranssia kaikkien päihteisen suhteen. Alueelle ei saa tuoda päihteitä, eikä alueelle pääse päihtyneenä. Järjestyksenvalvojamme ovat alueella ympäri vuorokauden valvomassa, että päihteettömyyttä noudatetaan.

HINNASTO
Asuntoautot – ja vaunut:
50 euroa/yö kaksi henkilöä + 10 euroa yö lisähenkilöitä. Sähkö sisältyy hintaan.
Asuntoauto/vaunupaikoista peritään 50 euron varausmaksu,
joka maksetaan etukäteen yhdistyksemme tilille ja hyvitetään loppusummasta saapumisen yhteydessä.

Teltat:
10 euroa/yö/yksi henkilö. Yhden telttapaikan koko on 3 x 3 metriä.
Suuremmista teltoista veloitamme 10 euron lisämaksun.

Moottoripyörät: 10 euroa/yö

Aamiainen:
8 euroa/henkilö

Muuta: 

Henkilöautojen pysäköiminen alueelle ei ole tilanpuutteen vuoksi sallittua. Lähikaduilla on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Alueella sijaitseva puusauna lämpiää joka aamu ilmaiseksi. Naisten saunavuoro on klo 10 – 12, miesten klo 12 – 14. Muina aikoina sauna lämmitetään tilauksesta hintaan 5 euroa henkilö.

    

 

Varaukset

Otamme varaukset vastaan mieluiten sähköpostitse osoitteessa:

paihteetonleirinta(at) gmail.com
Jokaiseen viestiin vastataan!

Huom! Maksut suoritetaan käteisellä saavuttaessa!

 

Lisätietoja Pori Jazzin ohjelmasta: http://porijazz.fi/fi/etusivu