Tervetuloa vieraaksemme Porin A- killan Päihteettömään Jazz- leirintään, joka järjestetään Porin A- killan piha- alueella jo 24. kertaa. Päihteetön leirintä sijaitsee kaupungin keskustan kupeessa luonnonkauniissa ympäristössä lähellä festivaalialuetta.
Alue avautuu asuntovaunuille- ja autoille 14.7. klo 12 ja telttailijoille 18.7. klo 8. Suljemme leirintäalueen sunnuntaina 22.7. klo 16.
Leirinnän työntekijät ovat suurelta osin Porin A- kilta ry:n vapaaehtoistyöntekijöitä. Leirinnän tuotot ohjataankokonaisuudessaan yhdistyksen toiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen.
Päihteettömyys leirinnässä tarkoittaa ehdotonta nollatoleranssia kaikkien päihteiden suhteen. Alueelle ei saa tuoda päihteitä eikä alueelle pääse päihtyneenä. Järjestyksenvalvojamme ovat alueella ympäri vuorokauden valvomassa, että päihteettömyyttä noudatetaan.

LEIRINNÄN HINNASTO
Asuntoautot ja -vaunut:

50€/yö(kaksi henkilöä) + 10€ yö/jokaiselta lisähenkilöltä. Sähkö sisältyy hintaan.
Autopaikoista peritään 50€:n varausmaksu, joka maksetaan etukäteen yhdistyksemme tilille ja hyvitetään loppusummasta saapumisen yhteydessä.

Teltat:

10€/yö/henkilö. Yhden telttapaikan koko 3×3 metriä. Suuremmista teltoista veloitamme 10€:n lisämaksun.

Moottoripyörät:                                                                                                                                            

10€/yö.

Aamiainen:

8€/henkilö.

HUOM! Pankkikortti ei valitettavasti käy maksuvälineenä.

Muuta
Henkilöautojen pysäköiminen alueelle ei ole tilanpuutteen vuoksi sallittua. Lähikatujen varsilla on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Alueella sijaitseva puusauna lämmitetään joka aamu ilmaiseksi. Naisten saunavuoro on klo 10-12, miesten vuoro klo 12-14. Muina aikoina sauna lämmitetään tilauksesta , hintaan 5€/henkilö.

Varaukset:

Otamme varauksia vastaan mieluiten sähköpostitse osoitteessa:paihteetonleirinta@gmail.com
Jokaiseen viestiin vastataan! 

Katso:Pori Jazz 2018