Matalan kynnyksen kohtaamispaikka

Porin A - kilta on avoinna joka arkipäivä klo 9 - 14 ja lauantaisin klo 16 eteenpäin, poikkeustapauksissa myös muina aikoina. Matalan kynnyksen kohtaamispaikkamme on tarkoitettu kaikille jotka haluavat viettää päihteetöntä laatuaikaa vapaassa ja turvallisessa ympäristössä. Meille saat tulla sellaisena kuin olet, ainoa sisäänpääsyn ehtomme on: tule selvin päin.

Jokapäiväisiin perustoimintoihimme kuuluvat mm. mahdollisuus edulliseen ruokailuun ja kahvitteluun, tietokoneiden käyttöön, lehtien lukuun, tv:n katselemiseen, biljardin, fortunan yms. pelien pelaamiseen sekä yleiseen keskusteluun ja seurusteluun toisten kävijöiden kanssa. Henkilökohtaisempiin keskusteluihin ja vertaistukeen on tarvittaessa mahdollisuus esimerkiksi yhdistyksen toimistossa suljetun oven takana.

Lisäksi yhdistyksellä on tiloissaan kirpputori, säännöllistä kerhotoimintaa ja mahdollisuus erilaisiin talkootöihin. Kesäisin kävijöiden käytössä on myös A - killan suurehko pihamaa.

Vertaistalousneuvonta

Porin A - killassa on tarjottu vertaistalousneuvontaa vuodesta 2010 lähtien. Toiminnalla pyritään auttamaan vaikeisiin talous- ja velkaongelmiin joutuneita henkilöitä ja tavoittamaan erityisesti päihde - ja rikostaustaisia sekä mielenterveys - ja peliongelmaisia tuettavia.

Vertaistalousneuvonnassa Porin A - killan vapaaehtoiset toimivat rinnalla kulkijoina joiden kanssa voi keskustella luottamuksellisesti omasta tilanteestaan. Heidän tärkein tehtävänsä on rohkaista ja auttaa ihmisiä velka - asioiden selvittelyssä ja oman taloudenhoidon suunnittelussa.

Vertaistalousneuvojamme on koulutettu tehtäviinsä ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Toimintaa ohjaa ja koordinoi Takuu - Säätiö: www.takuusaatio.fi

Kirpputori

Kirpputorimme on avoinna aukioloaikojemme puitteissa, lisäksi järjestämme kesäisin pihamaallamme pihakirpputoritapahtumia. Meillä on myynnissä "vähän kaikkea", mutta erityisesti astioita, vaatteita, kirjoja, huonekaluja yms. Hinnat ovat A - killan hengen mukaisesti sopivan edulliset.

Otamme vastaan tavaralahjoituksia kirpputoriamme varten. Ilmoitathan kuitenkin etukäteen mikäli haluat tuoda kerralla enemmän tai jos tuot jotain suurempaa tavaraa!